Hair transplant francia módra

Hair transplant
Hair transplant

Sok ember úgy gondolja, hogy külföldön kolbászból van a kerítés, ezért itt hagyja a szülőföldjét és szerencsét próbál valamelyik nyugati, vagy közel-keleti országban, ahol sok az olaj. Persze kiérve tapasztalni fogják, hogy ott is ugyanúgy meg kell dolgozniuk, sőt, fizetniük mindenért, mint itthon. Néha többet is fizetniük kell. Például a Hair transplant biztosan többe kerül külföldön, mint Magyarországon.

Egyrészt ez annak köszönhető, hogy ott kicsit másképpen működik az egészségügy, mint nálunk, így egy ilyen műtét esetén az embernek jó mélyre be kell nyúlnia a zsebébe, olyannyira, hogy aki minimálbérért dolgozik, nem biztos, hogy megengedheti magának.

Másrészt viszont a hazai fizetések jóval alacsonyabbak, mint a nyugat-európaiak, így az orvosoké is. Ezen tényezőknek köszönhetően, nálunk a Hair transplant csupán feleannyiba kerül, mint például Franciaországban. Még ennél is érdekesebb ez az egész, hiszen hozzánk is a franciáktól érkezett az a technológia, amivel fájdalommentesen elvégezhető az ilyen műtét.

További bejegyzések