Mennyi lehet a kártyafüggetlen iPhone 8 Plus ár?

iPhone 8 kedvező áron
iPhone 8 kedvező áron

Ha egy nagyon szép, mutatós, tartós és megbízható mobiltelefont keres, érdemes elgondolkodnia az iPhone készülékeken. Például az iPhone 8 Plus ár szempontjából abszolút ideális azoknak, akik nemcsak azt nézik, hogy a telefon kártyafüggetlen és magyar menüvel ellátott darab legyen.

A 4.7 inches kijelző felbontása 750 x 1334, tökéletes választás, ha profi képeket szeretne készíteni a szabadban vagy zárt helyeken. A hexa-Core processzor kellően gyors és bár a memória nem bővíthető, bőven elegendő az általános felhasználásra.

Az iPhone 8 Plus ár azt is tükrözi, mennyire profi készülékről van szó. Az ujjlenyomat olvasó például meggátolja, hogy bárki is hozzáférjen a telefon tartalmához a tulajdonosán kívül.

Elsődleges kamerája 12 Mp, f/1.8, a másodlagosé pedig 7 Mp, f/2.2. Az iPhone 8 Plus ár magába foglalja a gyári tartozékokat és a 12 hónapra szóló garanciát is. Ha többet szeretne tudni a fizetési és szállítási feltételekről, bátran keresse fel webáruházunkat! Kérdéseire az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink szívesen válaszolnak.

További bejegyzések