Fog implantátum problémák nélkül

Fog implantatum
Fog implantátum

Önt is zavarja, hogy nem teljes a fogsora? Ennek ellenére szeretne újra önfeledten mosolyogni? Akkor ne habozzon tovább, hanem használja ki a fog implantátum behelyezésében rejlő előnyöket!

Dr. Kelemen Pál szívesen segít a hozzá forduló pácienseknek. Képes 72 óra leforgása alatt sort keríteni az implantációra. Az altatás ideje alatt a beavatkozás összes lépése megtörténik. Persze nem rögtön végezhető el a műtét, hiszen előtte konzultációra és tervezésre is szükség van.

A fogak eltávolítása után jön a magas minőségű fog implantátum behelyezése. Nem szabad ezt követően elmulasztani a Bemer-kezelést sem, amivel mérsékelni lehet a gyulladás valószínűségét.

A rendelő Budapesten, a 5. kerületben található. A bejelentkezés a 00 36/1-266-1611 számon lehetséges. Mivel a fog implantátum behelyezése egy többlépéses folyamat, ezért a pácienseknek arra kell számítaniuk, hogy 3-4 alkalommal biztosan el kell látogatniuk a rendelőbe. Mivel az orvos már nagy tapasztalattal rendelkezik, ezért senkinek sincs oka a félelemre.

További bejegyzések