Nedvességmérő cserélhető elektródákkal

Precíz műszerek
Precíz műszerek

Amilyen apró, annyira hasznos. A különféle építőanyagok és fűtőanyagok esetében, lényegesnek számít a nedvességtartalom. Ezt jól tudják azok a szakemberek, akik az építőiparban dolgoznak.

Ha túl magas értéket mutat a nedvességmérő, az általában nem jelent jót, éppen ezért nem szabad elhamarkodni semmit. Minden alkalommal pontos mérésekre van szükség és ezt követően le lehet vonni a következtetéseket a további lépésekkel kapcsolatban.

A Trotec nedvességmérő rendkívüli eszköznek számít, ami számos hasznos funkcióval büszkélkedik. Ez teszi olyan praktikussá a különböző munkák alkalmával. Otthoni környezetben is nagy hasznát lehet venni, mert megállapíthatjuk vele a tűzifa vagy a fűrészpor nedvességtartalmát.

A pontos méréshez csupán néhány másodpercre van szükség, ezután automatikusan kikapcsol. A környezeti hőmérséklet kimutatására is alkalmas és nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik. A nedvességmérő az ellenállás elvén működik, amihez acélból készült, cserélhető mérő elektródákat használ.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések