Válassza a Syma drón valamelyik verzióját!

Syma drón
Syma drón

Ha szeret fotózni és videókat készíteni, akkor erre a csodás szerkezetre mindenképp szüksége lesz. A Syma drón sokféle variációban van jelen a hagyományos és az online boltokban, ebből kifolyólag célszerű a kínálatot figyelmesen megtekinteni. Egyes darabok szórakozásra, amíg mások munkára lettek kialakítva.

Az üzletekből mindegyik verzió beszerezhető. Az árucikkek mellett részletes bemutató található, szóval ha rákattint valamelyik termékre, akkor megjelennek a paraméterek.

Tovább olvasom

Milyen a jó grill serpenyő?

Grill serpenyő
Grill serpenyő

Sokan csak nyáron tudnak a szabadban grillezni, azonban ma már az év bármelyik szakában kipróbálhatjuk a főzésnek ezt a fajtáját. Egy jó minőségű grill serpenyő kiválasztásakor a beltérben is elkészíthetjük az ételeket.

Számtalan változat áll a rendelkezésünkre, amelyek közül az öntöttvas a leginkább felkapott. Azonban választhatunk duplarácsos változatot is. Egy jó vásárlás egész életre szólhat, miközben egészséges ételeket tudunk vele készíteni.

Tovább olvasom

Kényelmes és praktikus kantáros munkásnadrág

kantáros munkanadrág
kantáros munkanadrág

Az igazi mesteremberek egyenruhájának számít ez a praktikus ruhadarab. A kantáros munkásnadrág minden szempontból előnyös, hogyha valamilyen fizikai munkavégzésre kerül sor.

Az anyaga rendkívül ellenálló. Jól bírja a súrlódást és nem szakad ki egyhamar. Emellett számos zsebbel el van látva, ami helyet biztosít a különféle szerszámoknak, amelyek ezáltal mindig kéznél lesznek. Bizonyos modellek rejtett cipzárral rendelkeznek, ami megakadályozza, hogy a finom porszemcsék és a fröccsenő folyadékok a zsebekbe kerüljenek.

Tovább olvasom

Dremel gépek és tartozékok

Dremel
Dremel

Hobbi és professzionális felhasználásra is alkalmas eszköz, amely világszerte nagyon népszerűnek számít, hiszen rendkívül jó minőséget képvisel, nem beszélve arról, hogy mennyi mindenre lehet használni. Az akkuval rendelkező Dremel multifunkcionális szerszámot a különböző tartozékok teszik olyan különlegessé. Maga a szerszámgép állítható fordulatszámú villanymotorral rendelkezik. Így többféle anyag megmunkálásra is alkalmas.

Csiszolhatunk, fúrhatunk, vághatunk és még gravírozhatunk is a segítségével. A kis mérete ne tévesszen meg senkit! Ebben a maroknyi eszközben hatalmas erő rejtőzik. A teljesítmény a másik dolog, ami kiemeli a konkurencia termékei közül. A méretéből adódóan szűkös helyeken is dolgozhatunk a Dremel szerszámgéppel, ahová például nem férnénk be egy sarokcsiszolóval vagy egy hagyományos fúrógéppel. Ennek megfelelően precíziós feladatok elvégzéséhez is használható. A hobbi felhasználók egyedi ajándéktárgyakat is készíthetnek a segítségével, hiszen mesterien lehet gravírozni az eszközzel.

Tovább olvasom

A kandalló betétek változatos felhozatala

vízteres kandalló
Vízteres kandalló

Több alternatíva is létezik, ha az ember egy kandallóval szeretné megoldani a fűtést. Egy remek választásnak bizonyul a vízteres kandalló. Miért? Mert ez egy olyan modern, fatüzelésű fűtőszerkezet, amelyikkel bizony meg lehet oldani a ház központi fűtését is.

A beszerzés előtt bizonyos paramétereket alaposan meg kell vizsgálni, hiszen a vízteres kandalló egy nagyobb berendezés, amelyiknek szüksége van egy bizonyos méretű helyre. Ezért is kell alaposan leellenőrizni például a fűtendő légtér, a telepítés helyiségének a méretét, illetve a számított hőszükségletet, azaz teljesítményt, sőt, a kémény méretéről sem szabad megfeledkezni.

Tovább olvasom

Az egyik legnépszerűbb társasjáték a puzzle

Fa puzzle
Fa puzzle

Manapság a rejtvények jelentik szinte a legnépszerűbb szórakozást az egész családnak. Az olyan egyszerű, de ugyanakkor elgondolkodtató fejtörőt, mint a puzzle, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik. Jelenleg nagyon sokféle és változatos típusa létezik. Ott vannak például az örök klasszikusok, amelyek kartonból készülnek és egy fényes illusztrációval vannak borítva. Ezeket hatalmas képpé lehet kirakni és akár a falra is felfüggeszteni.

A jatekwebshop.eu online áruházunkban a puzzle széles választékát találja. Közülük fontos megemlíteni a híres művészek világhírű festményeit ábrázoló rejtvényeket, a meseillusztrációkat, az állatok fényképeit és akár a természetről készített felvételeket is. Ezeket a gyerek korától függően kell kiválasztani és a részek száma 10-15 daraból egészen 3 ezerig terjedhet. A weboldalunkon olyan puzzle típusok is megvásárolhatóak, amelyeket kifejezetten a legkisebbeknek terveztek.

Tovább olvasom

Locsol gazdája helyett az automata öntözőrendszer

Automata öntözőrendszer
Automata öntözőrendszer

Nehéz és időigényes teendő a kézzel történő locsolás, ráadásul vannak időszakok, amikor mindenegyes napon el kell ezt végezni, ha nem akarjuk, hogy a kertünkbe ültetett növények kiszáradjanak és elpusztuljanak. Olyan önműködő berendezés az automata öntözőrendszer, ami emberi beavatkozás nélkül, előre beállított program szerint öntözi meg a kertet, gyakorlatilag leveszi a tulajdonosa válláról a fárasztó terhet. Szinte láthatatlanul épül be a környezetbe, alig észrevehető, de a munkájának az eredménye annál inkább.

Az automata öntözőrendszer az adott kert adottságaihoz igazított kialakítása biztosítja a maximális hatékonyságát. A csapadékban hiányos időszakokban a rendszer biztosítja a szükséges és létfontosságú folyadékmennyiséget a növényeknek, így a kert mindig gyönyörűen zöld, üde lehet. Optimális mértékben osztja el a vízmennyiséget az automata öntözőrendszer, figyelembe véve a növényzetet, a talajminőséget, a domborzati viszonyokat, az árnyékos és napos területek eloszlását.

Tovább olvasom

Mire jó az MBCu kábel?

MBCu kábel
MBCu kábel

A villanyszerelési anyagok közül, az egyik leggyakrabban használt termék a kábel, illetve a vezeték. A vezetékek között találunk erősáramú, kisfeszültségű és erőátviteli kábeleket is. Az MBCu kábel erősáramú vezeték, ahogyan az MTA az MTK és az MCu kábel is azok. Az elektromos kábelek fő felhasználói a villanyszerelők.

A villanyszerelők fő feladata, hogy elvégezzék az elektromos hálózat kiépítését, illetve adott esetben a javítását is. Feladataik közé tartozik továbbá, hogy lebontsák azokat a kábeleket, amelyekre nincs szükség, vagy amelyeknek a meghibásodását észlelik.

Tovább olvasom

A Cistus Incanus mint étrend kiegészítő

Cistus Incanus

Napjainkban egyre több étrend kiegészítő termék van a polcokon. A bodorrózsa kapszula, más néven Cistus Incanus nem szokott a felkapott kiegészítők között lenni, hiába fogyasztható akár egész évben is. Amennyiben valaki gyakran megfázik, érdemes legalább a téli időszak alatt fogyasztania ezt a természetes gyógyszert.

Amikor az immunrendszerünk legyengül, akkor mindenféle betegséget összeszedünk. Azoknak, akik szeretnék erősíteni a védekező rendszerüket és megelőzni a betegségeket, a bodor rózsában felgyülemlő C vitamint fogyaszthatják. A megfelelő táplálkozás sokat segít abban, hogy kiegyensúlyozottabb életünk legyen.

Tovább olvasom

Mit kell tudni az LG K40 áráról és jellemzőiről?

LG telefon
LG telefon

A minőségi elektronikai cikkekért megéri kicsivel mélyebbre nyúlni a zsebben, de ez nem jelenti azt automatikusan, hogy ki kellene fosztani a családi kasszát, ha a vásárlást fontolgatjuk.

Az LG K40 ár tekintetében garantáltan leveszi a lábáról, arról nem is beszélve, mi mindent tud a szóban forgó okostelefon! A márka nem ismeretlen még azoknak a személyeknek sem, akik nem követik a telefonokkal kapcsolatos trendeket, hiszen a brand már évek óta élen jár, többek között a magas színvonalat képviselő televíziók és légkondicionálók gyártásában is.

Tovább olvasom

A modern 150 literes bojler tulajdonságai

150 literes bojler
Kompakt méretezésének és modern kialakításának köszönhetően, sokan döntenek a Hajdu elektromos bojler termékei mellett. A zárt rendszerű villanybojler könnyedén a falra szerelhető. Több vízvételi pont kiszolgálására alkalmas a 150 literes bojler, ami akár állandó és egyenletes hőmérsékletű víz biztosítására is alkalmas. Ez azért nagyszerű, mert nem kell attól félni, hogy zuhanyozás közben valaki megnyit egy másik csapot és közben az nagyon felmelegszik. Ez a típusú Hajdu készülék minimális hő-vesztességgel rendelkezik, hiszen freonmentes ciklopentán hab szigetelést kapott.

Tovább olvasom

A búváróra mindenhol praktikus

Vízálló karóra
Vízálló karóra

Manapság egyre többen kipróbálják a búvárkodást. Persze olyanok is akadnak, akik a hivatásukból kifolyólag merülnek le a mélybe. Nekik különösen fontos, hogy kéznél, vagyis a karjukon legyen a búváróra.

Ez a fajta időmérő egy speciálisnak nevezhető óra, aminek régen akár életmentő szerepe is lehetett a búvárkodás során. Ha pedig különleges termékről beszélünk, akkor mondanunk sem kell, hogy ennek egyedi tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Tovább olvasom

A biztonsági kamera rendszer ára megfizethető

Biztonsági kamera rendszer
Biztonsági kamera rendszer

A régóta várt nyaralás igazi élmény az egész családnak. Persze a pihenés akkor az igazi, ha nem kell az otthon hagyott értékek miatt aggódni folyamatosan. A biztonsági kamera rendszer távvezérléssel működik, így az előrelátó tulajdonos mindig tisztában lehet az otthon történtekkel.

Gondoljon csak bele, milyen kellemes érzés végre úgy ellazulni a tengerparton, hogy tudjuk, a családi fészek és annak minden vagyontárgya 24 órás megfigyelés alatt áll! A tapasztalat azt mutatja, még a legelszántabb betörők is megtorpannak a felszerelt kamerák láttán.

Tovább olvasom

Mennyi lehet a kártyafüggetlen iPhone 8 Plus ár?

iPhone 8 kedvező áron
iPhone 8 kedvező áron

Ha egy nagyon szép, mutatós, tartós és megbízható mobiltelefont keres, érdemes elgondolkodnia az iPhone készülékeken. Például az iPhone 8 Plus ár szempontjából abszolút ideális azoknak, akik nemcsak azt nézik, hogy a telefon kártyafüggetlen és magyar menüvel ellátott darab legyen.

A 4.7 inches kijelző felbontása 750 x 1334, tökéletes választás, ha profi képeket szeretne készíteni a szabadban vagy zárt helyeken. A hexa-Core processzor kellően gyors és bár a memória nem bővíthető, bőven elegendő az általános felhasználásra.

Tovább olvasom

Elektromos kukta rendelhető online

Elektromos kukta
Elektromos kukta

Ami a főzést illeti, nem árulunk el nagy titkot, hogy egy borzasztóan kreatív tevékenységről van szó, amit sokan hobbiként és örömként élnek meg, de legalább akkora a másik tábor is, aki viszont a háta közepére kívánja.

Szerencsére egyre több olyan készülék kerül kifejlesztésre, mint amilyen az elektromos kukta, hiszen a lényeg a folyamat élvezetesebbé tétele, nem mellesleg pedig finom ételek elkészítése. Ez a készülék nem csupán egyetlen funkcióval van felvértezve, de számtalan különböző program létezik rajta attól függően, hogy éppen mit szeretnénk elkészíteni.

Tovább olvasom

A Xiaomi okostelefonok szépreményű jövője

Telefon webshop
Telefon webshop

Észrevette, hogy manapság, ahová csak nézünk, minden okos? Elég csak körülnézni a közvetlen környezetünkben, hogy rájöjjünk ezen kijelentés igazára, hiszen napjainkban nemcsak a TV, de az óra és a telefon is el van látva a „smart” jelzéssel, ami tulajdonképpen azt jelöli, a szóban forgó készülék már-már a személyi asszisztensünk is lehetne.

A Xiaomi okostelefonok mondhatni felérnek egy magánasszisztenssel. Helyettünk gondolkodnak, emlékeztetnek a fontos eseményekre, csúcsteljesítményűek, a segítségükkel pedig minden munka-, illetve magánügyi teendő megoldható.

Tovább olvasom