Népszerű reklámajándékok kínálatunkból

Karácsonyi reklámajándék katalógus 2013
Karácsonyi reklámajándék katalógus 2013

 

Főleg ünnepek előtt nem könnyű kiválasztani azt a reklámajándékot, amivel az egész évi vásárlást, partnerséget meg lehet köszönni. Reklámajándék ajánlóinkban a lassan elinduló karácsonyi marketing kampány közeledtével már szinte mindenki megtalálhatta a cége számára, cége profiljába illő reklámajándékot, vagy komolyabb céges karácsonyi ajándékot. Karácsonyi reklámajándék katalógusaink is ezt hivatottak segíteni, a számtalan ezernél is többet felvonultató ajándékból megtalálni az ideálisat, ami árban és értékben, mondanivalóban és jellegben is passzol. Nyílván egy több ezer alkalmazottat jegyző vállalat nem engedhet meg magának pár száz forintos karácsonyi céges ajándékot, hisz erre minden bizonnyal meg van a megfelelő pénzügyi keret is.

Nem csak azon vállalkozásoknak érdemes áttekinteni az elmúlt évet, akik számára emblémázunk, hanem olykor nekünk is érdemes áttekinteni, melyek lehetnek jövőre is azok a sikeres reklámajándékok, amelyek bármilyen körülmények között megállják a helyüket.

Évszak szerint is el lehet a reklámajándékokat különíteni, és a nyár minden cég életében központi szerepet játszik, hisz szinte az összes kereskedelmi, gazdasági területen a nyár a főszezon.

A nyári szezon kedvelt ajándéka, ami az összes rendezvényhez, koncerthez, fesztiválhoz kapcsolódik a szilikon karkötő, a léggömb, kulcstartó, nyakpánt, emblémázott pendrive, irodaszerek, ide tartoznak a reklámtollak, jegyzetfüzetek és hasonló termékek. Céges egyedi ajándék kapcsán megemlíthetjük az egyedi póló emblémázást, mint a nyári egységes céges arculat fontos termékét, de ide tartozhat a baseball sapka emblémázás, vagy bármilyen hasonló ruhatermék.

A reklámajándékozásra nem lehet elég korán gondolni, mert egy megtérülő befektetés lehet az átlátható és terv szerinti bevetése.

További bejegyzések