Maus szandál minden aprócska lábra

Kényelmes Maus szandál
Kényelmes Maus szandál

A gyerekcipoabc.hu egy olyan webáruház, ahol a babacipellőktől kezdve, a már javában lépkedő gyermekek számára, kiváló lábbeliket szerezhet be, egy egészséges gyermekkor biztosítása tudatában.

A nyári időszakra a Maus szandál kínálja a maximális biztonságot, a kiegyensúlyozottságot, a kényelmet természetesen és mindenekfelett a megfelelő lábtartást. Így Ön is sokkal nyugodtabb lehet, mert nem kell attól tartania, hogy gyermekénél a későbbikben deformálódások vagy netán különböző lábkörnyéki megbetegedések lépnek fel.

A speciálisan kialakított Maus szandál magasan felvezetett és keményített sarokrésze stabilan tartja a parányi lábakat, segít a járástanulásban és közben tökéletes komfortérzetet nyújt. A legtöbb ilyen lábbeli hajlékony gumitalppal rendelkezik, hogy minél gördülékenyebb és könnyebb legyen a lépkedés.

Továbbá, ami még különlegessé teszi a Maus szandál modelleket az a supinált sarok, ami nem engedi, hogy a gyermek bokái befelé dőljenek, így meggátolják a bokasüllyedést vagy az ehhez hasonló rendellenességek kialakulását.

További bejegyzések