Illatos és ízletes Chardonnay Brut

Chardonnay Brut

A kivételes ételek mellé mindig jól jön egy sajátos jellemzőkkel bíró ital is. Itt érdemel említést a Chardonnay Brut, aminek az illatában az almát és körtét idéző hangulatot lehet felfedezni, de ez még nem minden, mert az érlelés során ez kiegészül egyedi propoliszos, valamint piskótás jegyekkel. Az ínyencek jól tudják, hogy elég egy szippantás az örök hűség kialakulásához.

Természetesen az orrunk mellett, az ízlelőbimbóinkat is kényezteti a Chardonnay Brut az élénk savaival, amelyekben fellelhetőek a különféle citrusos aromák. A szalmasárga színű 12 %-os alkoholtartalommal rendelkező termék, a fűszeres fehér húsokat és hideg halételeket egyszerűen tökéletessé teszi. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, megéri kibontani és elkortyolgatni.

A Chardonnay Brut online is megrendelhető néhány kattintással. Nyissuk meg ezért a torleypezsgo.hu oldalt és válogassunk kedvünkre, hiszen számos más ,sajátos karakterű buborékos ital is található rajta. Amennyiben van elég helyünk, akkor érdemes több palack Chardonnay Brut pezsgőt tárolni, hogy szükség esetén azonnal legyen kéznél.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések