Innovatív tároló rendszer megoldások

Acél polcrendszer

Egy tökéletesen kialakított raktárépületben sokkal hatékonyabb a munka és egyszerűbb a tárolás. Mindennek a titka a tároló rendszer megfelelő megtervezése. Az egyediaceltermek.hu szakemberek többéves tapasztalatának hála, a végeredményben egyetlen ügyfél sem fog csalódni.

A tároló rendszer csavarmentes polcokból áll, amik előre elkészített acélelemekből állnak össze. A tervezés során a szakemberek odafigyeltek arra, hogy minél kevesebb alkatrészből álljon össze.

Ennek köszönhetően, sokkal egyszerűbb összeállítani, szétbontani és szükség esetén bővíteni. Az egyediaceltermek.hu weboldalon megtalálhatóak a polcrendszer pontos adatai és méretei. A HI 280 innovatív megoldásokat használ.

Ennek köszönhetően számos kiegészítővel rendelkezik, amik még inkább praktikussá teszik a tároló rendszer teljes egészét. Mivel nincs szükség csavarokra az összeszereléshez, ezért az nagyon hamar és egyszerűen fog menni. Az elemek könnyen összekapcsolhatóak. Évek múlva sem kell váltani, a bővíthetőségnek köszönhetően. A felhasználhatósága rendkívül széles.

További bejegyzések