Az automata kocsikba elengedhetetlen DSG váltóolaj

Liqui Moly 10w40

Sokan gondolják úgy, hogy ami Németországban készül, az valószínűleg minőségi termék lehet. Nos, az tény, hogy az említett nemzet sokkal precízebben dolgozik, ami miatt sokan még az autóválasztásnál, illetve alkatrész, kellék esetén is ragaszkodnak a német márkához. Általában a Liqui Moly 10W40 olyan járművekbe kerül, amelyeknél igenis számít a nívó.

Amennyiben Ön nagyra értékeli az autóját, mert nehéz volt megszerezni vagy mert nagyon a szívéhez nőtt és mindenképpen meg szeretné adni neki a legjobbat, akkor az említett olajt érdemes választani. Kevesen tudják, de a Liqui Moly 10W40 az egyik piacvezető termék Németországban. Minden bizonnyal ez is azt mutatja, hogy a termék bevált és rengetegen szerzik be ezt a fajta motorolajt, amikor szükséges azt kicserélni.

Értelemszerűen mindenki minőségi termékeket szeretne megadni a saját járművének, hiszen ezáltal képes hosszútávon megőrizni annak az épségét. Arról nem is beszélve, hogy csakis kiváló alkatrészekkel lesz képes kihozni a kocsiból a maximumot. A Liqui Moly 10W40 garantálja azt a magas színvonalat, amit a németek képviselnek. Tehát, ha a precíz nemzet úgy gondolja, hogy az egy igazán kiváló termék, akkor minden bizonnyal az úgy is van.

Azonban, amikor automata váltós kocsikról beszélünk, kevesen vannak tisztában azzal, hogy bizony más olajak is szükségesek. Például ide tartozik a DSG váltóolaj, amelyet leginkább a Volkswagen csoportnál szoktak alkalmazni. Azonban az köztudott, hogy egy adott kilométer eltelte után a motorolajt elengedhetetlen cserélni. Nos, a váltóolajjal is ugyanez a helyzet, amit 60000 kilométerenként illik felfrissíteni.

A DSG váltóolaj biztosítja a járműnek a hosszú élettartamát és a különböző meghibásodások vagy elkopások elkerülését. Ugyanolyan komolyan kell venni, mint a motorolaj cserét, hiszen a kellemetlenségek csakis ezáltal kerülhetőek el. A DSG váltóolajnak több fajtája is létezik. Ennek érdekében szükséges megérdeklődni, hogy az Ön autójába milyen típusút kell felhasználni. A pontos adatokat megtudhatja a gépkönyvből.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések