Lombház szállás, mint a turizmus új fajtája

Lombház szállás
Lombház szállás

A zárt határok arra ösztönözték az embereket, hogy új szálláshelyeket keressenek a szülőföldjükön, az utazási vállalkozások tulajdonosait pedig arra, hogy valami érdekeset találjanak ki. Így született meg a nemrégiben megjelent lombház szállás. A fára épített házak általában minden felszereléssel, világítással, hideg és meleg vízzel, internettel és riasztórendszerrel rendelkeznek a vendégek biztonsága érdekében. Különböző igényekhez szükséges eszközök, törölközők, hajszárító és ágynemű is található bennük. A lombház szállás tökéletes hely az elszigetelődésre.

Nincs kapcsolat az emberekkel, csak a természettel. Ez az, ami vonzza a vendégeket. Az itt nyaralók gombát szednek vagy sétálnak az erdőben. Egy ilyen nyaralás ideális azoknak, akik belefáradtak a város zajába és egy kis magányra vágynak, de azoknak is, akik gyerekként egy faházról álmodtak. A lombház szállásban kiélhetik gyermekkori álmaikat és elmenekülhetnek mesevilágba. A házat olyan baráti társaságok is kibérelhetik, akik szeretnek a természetben pihenni.

Tovább olvasom

Balaton vízparti szállás állatbarát jelleggel

Balaton vízparti szállás

Ha a család idén is a Balatonnál szeretne nyaralni, akkor célszerű Fonyódot választaniuk, mivel ez a magyar tenger egyik legkellemesebb települése. Főleg a kisgyermekekkel és házi kedvenccel utazó famíliák Balaton vízparti szállás lehetőségét keresik. Érthető módon egyébként, hiszen nem szeretnék a napozáshoz, fürdéshez szükséges dolgaikat távolról cipelni a partra.

Tovább olvasom

Egy felnőttbarát szállodában tényleg édes kettesben romantikázhat párjával

A legprofibb hely a közösen töltött minőségi időhöz
A legprofibb hely a közösen töltött minőségi időhöz

Sokszor lehet hallani a párkapcsolatokat illetően, hogy a szerelmet megtalálni könnyű, megtartani viszont sokkal nehezebb. Azok, akiknek már több év van a hátuk mögött, jól tudják, hogy ez nemcsak üres klisé, hanem valóban igaz. Ha nem figyelünk kellőképpen oda a másikra és magunkra, akkor könnyen elhidegülhetünk egymástól. Párkapcsolatban a közösen töltött minőségi idő különösen fontos.

Általában az első pár évben ezzel nem is szokott gond lenni, a szerelmesek igyekeznek minél többet együtt lenni, izgalmas programokat megszervezni, közben lesik egymás kívánságát. Azonban, ahogy telik az idő, sokak esetében egyre többször háttérbe szorulnak a közös alkalmak és marad helyettük a mindennapok taposómalma. Az első gyerek megérkezése páratlan színfoltot hoz minden család életébe, új távlatok nyílnak meg, viszont azzal is együtt jár, hogy a kicsi kerül a középpontba és a szülőknek kihívást fog jelenteni már az is, hogy akár egy kevés időt együtt tölthessenek, csak kettesben.

Tovább olvasom