Balaton vízparti szállás állatbarát jelleggel

Balaton vízparti szállás

Ha a család idén is a Balatonnál szeretne nyaralni, akkor célszerű Fonyódot választaniuk, mivel ez a magyar tenger egyik legkellemesebb települése. Főleg a kisgyermekekkel és házi kedvenccel utazó famíliák Balaton vízparti szállás lehetőségét keresik. Érthető módon egyébként, hiszen nem szeretnék a napozáshoz, fürdéshez szükséges dolgaikat távolról cipelni a partra.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok szállásadó nem vagy nem szívesen látja a kutyával érkező vendégeket. Nos, ez a probléma nem áll fenn Fonyódon, ahol a Balaton vízparti szállás üzemeltetői szem előtt tartják, hogy egyre több magyar család él együtt négylábú kedvencével, akit az üdülés idejére nem szeretnének másra bízni.

Ezért szívesen látják a kutyussal érkezőket is. Érdemes idejében lefoglalni a szállást, hogy biztosak lehessünk abban, miszerint az adott periódusban lesz hol tartózkodjunk. Ezt megtehetjük a sunsetresort.hu weboldalon keresztül. Ez a Balaton vízparti szállás senkinek nem fog csalódást okozni, amit a portálon lévő fotógaléria is igazol.

További bejegyzések