A mobil klímák fontos tulajdonságai

 mobil klímák
mobil klímák
Kiváló hűtőteljesítménnyel bíró klímát érdemes vásárolni, így biztos lehet abban, hogy a lakást néhány perc alatt azonnal lehűti. Mobilitásának köszönhetően könnyedén mozdítható, nem kell felszerelni, de még az üzemeltetéséhez sem kell szakembert hívni. A Trotec mobil klímák hűtőteljesítménye kivételes. 3,5kw teljesítménnyel rendelkeznek. Párátlanítóként egyaránt működtethetőek. Három fokozatban használható ventilátorokat kaptak, így állandó jelleggel képes keringetni a levegőt.

Tovább olvasom

Ezek a multi split klímák 5 beltéri egységgel is tudnak működni

Kattintson a cascadeclima.hu linkre!
Kattintson a cascadeclima.hu linkre!

Az utóbbi időben egyre fejlettebb technológiával kerülnek a piacra a klímák, aminek eredményeképpen számos ember dönt úgy, hogy megéri megvásárolni és beszereltetni. A cascadeklima.hu linkre kattintva olyan multi split klímákat is megnézhet, amelyek 5 beltéri egységgel működnek. Ez nagyszerű hír főleg azoknak, akiknek az otthonában legalább ennyi helyiségben van szükség nyáron a hűtésre, télen pedig a fűtésre. Általában mindenki most a hűtésre gondol, hiszen nyár van és nagy a hőség.

Azonban nem árt, ha előrelátóan és körültekintően fontolja meg a klímavásárlást és szerelést, ugyanis nem mindegyik modell alkalmas a fűtésre. Sokkal jobban megéri, ha most egy kissé többet szán rá az ember és olyan multisplit klímát szereltet be, aminek minden évszakban hasznát tudja venni. A split klímák nagy előnye, hogy alacsonyabb zajszinttel működnek, ugyanis a kompresszor a kültéri részben foglal helyet, így a működés miatt keletkezett zaj is kint marad. Bent nyugodtan lehet élvezni az optimális hőmérsékletet, méghozzá csendben.

Tovább olvasom