Ezek a multi split klímák 5 beltéri egységgel is tudnak működni

Kattintson a cascadeclima.hu linkre!
Kattintson a cascadeclima.hu linkre!

Az utóbbi időben egyre fejlettebb technológiával kerülnek a piacra a klímák, aminek eredményeképpen számos ember dönt úgy, hogy megéri megvásárolni és beszereltetni. A cascadeklima.hu linkre kattintva olyan multi split klímákat is megnézhet, amelyek 5 beltéri egységgel működnek. Ez nagyszerű hír főleg azoknak, akiknek az otthonában legalább ennyi helyiségben van szükség nyáron a hűtésre, télen pedig a fűtésre. Általában mindenki most a hűtésre gondol, hiszen nyár van és nagy a hőség.

Azonban nem árt, ha előrelátóan és körültekintően fontolja meg a klímavásárlást és szerelést, ugyanis nem mindegyik modell alkalmas a fűtésre. Sokkal jobban megéri, ha most egy kissé többet szán rá az ember és olyan multisplit klímát szereltet be, aminek minden évszakban hasznát tudja venni. A split klímák nagy előnye, hogy alacsonyabb zajszinttel működnek, ugyanis a kompresszor a kültéri részben foglal helyet, így a működés miatt keletkezett zaj is kint marad. Bent nyugodtan lehet élvezni az optimális hőmérsékletet, méghozzá csendben. Ugyanakkor a multi split klíma technológiájának a hatalmas előnye, hogy egyetlen kültéri egység működtetésével egyszerre 5 beltéri egység is üzemeltethető. Vagyis nem kell külön minden beltéri egységhez kültérit is vásárolni és szereltetni, vagyis csak egyszer kell átütni a ház külső falát. Már ezekkel a tényezőkkel óriási összegeket lehet megspórolni, hiszen egy kültéri egység ára sokkal kevesebbe kerül, mint 5 darab esetében. Ugyanez a helyzet a beszereléssel is. Sokan nem mernek klímát tétetni, mert attól félnek, hogy hatalmas az energiafogyasztása.

Valamikor valóban félni kellett a klímák fogyasztásától, azonban ma már olyan alacsony energiafogyasztással működnek, hogy még a fűtést is sokan ezzel oldják meg. Tehát, akár lakóházba, akár irodahelyiségbe keres multi split klímát, most mindenképpen megéri szétnéznie a cascadeklima.hu internetes felületen, ahol több típusú és felépítésű berendezés közül válogathat. Ne halogassa tovább a rendelést, hiszen a nyári tikkasztó forróság már megérkezett, így garantáltan nem fogja megbánni, ha megvásárolja!

További bejegyzések