Xiaomi Redmi 4X, csúcsminőség kompakt testbe zárva

Xiaomi Redmi 4X
Xiaomi Redmi 4X

A Redmi 4 sorozat tagjai hamar meghódították a piacot visszafogott méreteinek köszönhetően. Ma már ritkaság számba megy ugyanis az 5 hüvelykes képernyővel rendelkező készülék. Így a kínai gyártóknak sikerült rést találjanak a piacon, nem kis meglepetést okozva ezzel a vásárlóknak.

A sorozat csúcs kategóriás modelljének számító Xiaomi Redmi 4X az elvárásoknak megfelelően szintén kompakt méretekkel rendelkezik. Van azonban egy jelentős eltérés a széria előző modelljeivel szemben. A műanyag borítás helyett a fém és az üveg kombinációját használták a váz elkészítéséhez. Így eleganciájában és strapabíróságában is felülmúlja elődeit. Természetesen ez a Xiaomi Redmi 4X árán is meglátszik.

De nem kell megijednünk, hiszen még így is jóval olcsóbban beszerezhetjük, mint más, hasonló kvalitásokkal rendelkező okostelefonokat. A lekerekített élek tovább fokozzák a készülék eleganciáját, így egy igen látványos és divatos telefonra tehet szert az, aki a Xiaomi Redmi 4X megvásárlása mellett dönt. Bár a kisebb kijelző hátrány lehet a munka során, de egyéb tulajdonságai és kitűnő ára kárpótol ezért mindenkit. Azoknak is remek választás lesz ez a készülék, akiknek az adataik biztonsága is fontos.

A Xiaomi Redmi 4X a sorozat egyes tagjaival ellentétben már rendelkezik ujjlenyomat olvasóval, így illetéktelenek nem férhetnek hozzá a telefonon tárolt személyes adatokhoz. A hátoldalon a biometrikus szenzor mellett található egy 13 megapixeles kamera is, ami segítségével kiváló fényképeket készíthetünk a nyaralás során.

További bejegyzések