X Faktor – az igazi show

Forrás: RTL Klub

Véget ért az X Faktor első élő adása. Természetesen annak rendje és módja szerint nem vagyunk sosem megelégedve a döntéssel. Az első élő show kiesője Kvaka Andi volt, aki rögtön azon gondolkodott, hogy feladja énekesi pályafutását, ami egyszerűen butaság.

Hisz, egyértelmű, hogy akik az X Faktor 12 legjobb produkciója közé bejutottak, már valamilyen szinten nyertek, ha mást nem az 5 perc hírnév nekik is járt. Ebből még akár –főleg, ha az illető még tehetséges is – siker is alakulhat.

A nézők szavazatainak döntése nem egyenlő egy tehetséges ember lehúzásával, s itt most nem tisztem boncolgatni, hogy a kiesők mennyire tehetségesek, avagy mennyire nem.

Az biztos, hogy az X Faktor 12 legjobb produkcióba kerülést nem csak az énekhang határozta meg, hanem a színpadi mozgás, az eladhatóság, nem utolsó sorban az előre felmért háttér, amivel a bulvárt kötelező etetni. Mert ezen bizony sok múlik!

Ha nincs beszédtéma elül az ügy, és mint minden csoda mindössze 3 napig tart, ám, ha mindig elő lehet rukkolni valami újjal, érdekessel, tragikussal vagy drámaival, akkor ébren lehet tartani sokáig az érdeklődést. S, ez úgy néz ki kell, a mai tehetségkutató műsorok felszínen maradásához.

Szerencsére úgy tűnik, az X Faktor ügyesen meglovagolja és az egész nézettséget a kihegyezi rá, így meg sem kell lepődnünk azon, ha hétről-hétre képes rekordokat dönteni.

És még csak most kezdődtek az X Faktor élő adásai, az igazi show, a feszültségkeltés csak ezután következik!

További bejegyzések