Webtriad – minden egy helyen

WebTriad
WebTriad

Az internetes megjelenés ma már minden cég számára elengedhetetlen folyamat. Általában még ma is elmondhatjuk, hogy egy webtől távol eső céges profil esetében nem várható el, hogy a munkatársak egyben webdesignerek vagy online marketing szakemberek is legyenek. A másik véglet az, amikor valóban egy lelkes munkatárs fog hozzá a céges weboldal elkészítéséhez, és egy olyan félig-meddig megoldással találja magát szemben a cégvezető, ami azt bizonyítja, hogy mindez nem vezet sehova. Ekkor jön a keserű csalódás, és inkább elfordulnak a web adta lehetőségektől. Holott ma már minden piaci szegmensben kötelező  szinten jelen kell lenni az interneten. Ez egy olyan, még ma is tökéletes piactér, ahol bármit el lehet adni, és bármit meg lehet vásárolni. A leghihetetlenebb társadalmi csoportból lehet látogatót terelni szinte bármilyen weboldalra, ha az úgy van elkészítve, hogy a látogató és nem utolsó sorban a kereső is „szeresse.”

Amennyiben most keres ilyen megoldást, ahol mindent megkap egy helyen, akkor a WebTriad csapata jó választásnak fog bizonyulni.

Webdesign, honlapkészítés, online marketing. Ez az, amire ma minden céges honlapnak szüksége van. A design a látogatót fogja meg, és visszaadja a céges profilt, a honlapkészítés internet kompatibilissé teszi az oldalt, az online marketing pedig segít, hogy a látogató épp azt a céges honlapot találja meg, mert szüksége van rá.

Természetesen minden a megrendelő igényei szerint, a céges profil, és az adott piaci szegmens igényeinek függvényében kerül kialakításra. Még nem késő kiaknázni az internet nyújtotta páratlan lehetőségeket.

További bejegyzések