Vixi termékek a háztartásban

Vixi törlőkendő
Vixi törlőkendő

Sokan esküsznek a pamutból készült tisztítókendőkre, de néha a sokat átkozott műanyagok is tudnak valamit. A vixi termékek anyagösszetétele, teljes egészében műanyag. A mikro-szálas anyagokat a hetvenes években fedezték fel és kezdetben, a sportruházatban és egyéb ruháknál használták, mert nedvszívó képessége igen magas.

Szövéstől függően, saját súlyának a hétszeres nedvességmennyiségét tudja felszívni. A 80% polyester és 20% polyamide alapanyagú tisztítókendők ezt az óriási felszívó képességüket a szálak kialakításának és a szövésüknek köszönhetik. A vixi termékek a takarítás minden területére kaphatóak.

Természetesen néhány darab vásárlásával már megoldható az egész háztartás tisztán tartása. Legyen szó a fürdőszoba vagy a konyha takarításáról, vízkőről vagy a zsíros tűzhelyről, a vixi termékek megállják a helyüket.

A kényes ablaktisztítás sem okoz gondot velük, ugyanis szép fényesre törölhetőek az üvegfelületek. Készül vixi padlótisztításhoz is. Egy dologra kell figyelni, hogy tisztítani csak egyszerű szappanos vízzel szabad őket. 

További bejegyzések