Vixi termékek a háztartásban

Vixi törlőkendő
Vixi törlőkendő

Sokan esküsznek a pamutból készült tisztítókendőkre, de néha a sokat átkozott műanyagok is tudnak valamit. A vixi termékek anyagösszetétele, teljes egészében műanyag. A mikro-szálas anyagokat a hetvenes években fedezték fel és kezdetben, a sportruházatban és egyéb ruháknál használták, mert nedvszívó képessége igen magas.

Szövéstől függően, saját súlyának a hétszeres nedvességmennyiségét tudja felszívni. A 80% polyester és 20% polyamide alapanyagú tisztítókendők ezt az óriási felszívó képességüket a szálak kialakításának és a szövésüknek köszönhetik. A vixi termékek a takarítás minden területére kaphatóak.

Természetesen néhány darab vásárlásával már megoldható az egész háztartás tisztán tartása. Legyen szó a fürdőszoba vagy a konyha takarításáról, vízkőről vagy a zsíros tűzhelyről, a vixi termékek megállják a helyüket.

A kényes ablaktisztítás sem okoz gondot velük, ugyanis szép fényesre törölhetőek az üvegfelületek. Készül vixi padlótisztításhoz is. Egy dologra kell figyelni, hogy tisztítani csak egyszerű szappanos vízzel szabad őket. 

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések