Vibrálás nélküli LED fényforrások

Energiatakarékos LED fényforrás

A hagyományos villanykörték egyre elavultabbá váltak az elmúlt években, és ennek megvan az oka. Hőt termelnek, ezért energiát pazarolnak, rövid az élettartamuk, és sokkal nagyobb a fogyasztása, mint a LED fényforrások akármelyikének. Ez utóbbiak ugyanis szinte semennyi hőt nem bocsátanak ki, a fogyasztásuk a hagyományos égőknek a töredéke, időtartamuk pedig akár a tíz-tizenötszöröse régi társaiknak. Tehát nem véletlen, hogy lassan minden területen felváltják ezek a modern izzók a régieket.

Éppen ezért, úgy alakítottuk ki termékeinket, hogy azok becsavarhatók legyenek a hagyományos foglalatokba, ezáltal egyszerűen és könnyen kiválthatják a korábban megszokott rendszereket. Igaz, hogy a LED fényforrások ára meghaladja a hagyományos izzók árát, főként a bennük levő feszültség átalakító miatt, csekély fogyasztásuknak köszönhetően azonban üzemeltetésük alig észrevehető a villanyszámlán, a beszerzés költsége pedig így hosszútávon kifizetődő.

Ezek zömében újrahasznosított anyagokból készülnek, nem szennyezik a környezetet, és alacsony fogyasztásuknak köszönhetően környezetbarát technológiának számítanak. Hasonló a helyzet a LED fénycső T8 modelljével is, amely főként irodák, közösségi helyiségek és várótermek megvilágítására lett tervezve úgy, hogy közben elődjének minden hátrányát kiküszöböli.

Az INESA LED fénycső T8 modellje úgy lett kialakítva, hogy üzemeltetéséhez ne legyen szükség gyújtópatronra, mint elődjének, továbbá élettartamát nem befolyásolja a fel- és lekapcsolások száma, fénye nem vibrál, ezáltal nem irritálja a szemet, és karbantartást sem igényel. Működési időtartama akár 30.000 óra is lehet, és a LED technológiának köszönhetően a különböző színhőmérsékleteket is rugalmasabban elő lehet vele állítani. Az INESA T8 LED fénycső tehát összességében nézve nem fogyaszt kevesebb energiát, mint elődei, hiszen már azok is kevés fogyasztással rendelkeztek, ennek előnye azonban abban van, hogy szinte semmilyen karbantartást nem igényel, és kellemetlen vibrálás sem lép fel működése során, amely a szemet zavarná.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések