Végezzünk csatorna kamerázást az ingatlan megvásárlásakor!

csatorna kamerázás
Csatorna kamerázás

Vannak olyan visszatérő dugulások, amelyek nem reagálnak sem a pumpálásra, sem a vegyi anyagokra. Ilyenkor a csatorna kamerázás megmutatja, hogy mi okozza az igazi problémát. Lehet, hogy a lefolyó valamelyik pontján egy fa gyökere okozza a gondot. A gyanús talajmozgás és a szennyvíz visszafelé folyása csőtörés gyanújára ad okot, amit érdemes hamar megtalálni.

Az is lehet, hogy használt ingatlant szeretnénk vásárolni és meg akarunk győződni arról, minden rendben van-e. Az új ingatlanoknál is sok bosszúságtól megmenthetjük magunkat, ha bevállalunk egy első átvizsgálást, mivel így évekre bebiztosítjuk magunkat. A kamerával beazonosíthatjuk a baj forrását, megtalálhatjuk a kivitelezési hibákat és ellenőrizhetjük a lejtést. A csatorna kamerázás fontos részét képezi a felújításoknak és a vásárlásoknak, mivel rengeteg időt és pénzt tudunk vele megspórolni.

Nem kell többet bosszankodnunk és folyton a szifont szétszednünk, hanem azonnal megtaláljuk a baj forrását. A csatorna kamerázás révén, végre hivatalosan is búcsút inthetünk a dugulásoknak.

További bejegyzések