Válasszon ezüst gyűrű választékunkból!

Ezüst gyűrű
Ezüst gyűrű

Ezüst gyűrűk ötezertől ötvenezerig, kővel és kő nélkül. Ez a pár kifejezés egyáltalán nem jó jellemzés a Marta Meisels Jewelry- az ékítő ékszerész gyönyörű, valódi sterling ezüstből készült gyűrűűire, még ha tulajdonképpen igazak is.

Valóban van köztük olcsóbb és drágább is, a köveik pedig cirkónia drágakövek, melyek különböző csiszolásukkal és formájukkal teszik akár luxus kivitelűvé egy-egy modelljüket. Az egyköves, cirkónia ezüst gyűrűik, eljegyzési gyűrűnek is alkalmasak. Az ezüst gyűrűket a ródiumozás teszi tartóssá és egyben fényesen csillogóvá, de nem csak cirkónia drágaköves darabok kaphatóak. A weboldalon saját szemünkkel is meggyőződhetünk róla, hogy színes köves modelljeik is meseszépek.

Ametiszt, borostyán, holdkő és elegáns krémszínű Swarovski kristályos ezüst gyűrű díszítheti az Ön ujját is, ha online vásárol az ékszer webáruházban. A sok kézzel készített ezüst gyűrűből, amúgy nem is könnyű választani, és a megfelelő méretre is szükség van, melyhez a gyűrű méretválasztó nyújt a vásárlóknak segítséget.

További bejegyzések