Válassza ezt a korrekt beszállítót!

GastroZóna

Étterem, pizzéria, pékség tulajdonosaként bizony sokszor fejtörést okozhat egy megbízható beszállító megtalálása, aki soha nem okoz bosszúságot a pontatlanságával. Jó hírünk van!

A www.GastroZONA.hu weboldalon olyan megbízható vállalkozást talál, amelyik házhozszállítással biztosítja a konyhában szükséges magas minőségű alapanyagokat. Üzleti partnerei egytől-egyig elégedettek a vállalkozás nyújtotta termékekkel és szolgáltatással. Folyamatosan bővítik a kínálatot, a raktárkapacitásukat, illetve a logisztikájukat is fejlesztik.

A cég telephelye Budapesten, a Gyáli út 31. szám alatt található. Amennyiben egy megbízható, korrekt beszállítót keres, ne menjen tovább, hiszen a www.GastroZONA.hu honlapon már meg is találta! Eladásra kínált termékeik között megtalálható különböző lisztfajták, sajtok, konzervek, étolaj, tészta, mirelit, fűszer, tejtermékek stb.

Természetesen a lista egyáltalán nem teljes, viszont a www.GastroZONA.hu weboldalon részletesen megismerheti az árucikkeket, ezért látogasson el oda!

További bejegyzések