USB kábel sok-sok extrával

USB kábel
USB kábel

Az adatok másolása egyik készülékről a másikra egyáltalán nem újdonság, hiszen az adatkábel már egy jó ideje kaphatóak. A nem véletlenül népszerű USB kábel rengeteg technológiai fejlődésen ment keresztül, hiszen tartania kell a lépést a többi eszközzel. Manapság már olyan fogalmakkal találkozhatunk, mint a Type-C, a lightning vagy a mágneses adatkábel.

Láthatjuk, hogy ez az apró eszköz nagy változásokon esett át, így az már bizonyára senkinek sem újdonság, hogy a legújabb USB kábel töltő is egyben. A webáruházban ez a típusú termék többféle kivitelben elérhető, így itt kaphatóak az iPhone töltő, Micro USB, valamint Type-C töltő- és adatkábelek is. A Baseus 3 az egyben USB kábel univerzális, ami szinte minden készülékkel kompatibilis.

A BlitzWolf Type-C lightning gyorstöltő kábel iPhone készülékez szinte pillanatok alatt tölti fel az brand 11, 11 Pro, 11 Pro Max, X, XS Max, iPad Air modelleket és még sok más Apple terméket. Nézze meg Ön is a kínálatot és rendeljen USB kábelt ezekből a remek kábelekből!

További bejegyzések