Új építésű lakás eladó Budapesten, a nyolcadik kerületben

Új építésű lakás eladó
Új építésű lakás eladó

A Cordia olyan feltételekkel épít lakásokat, amelyek minden igényt megpróbálnak kielégíteni. A színvonalas lakások iránt nagy az érdeklődés is. A korszerű megoldásoknak köszönhetően, nagyon sokan keresik meg ezeket a társasházakat. A Cordia Sun Resort külön díjat is nyert, hiszen olyan építkezési tervek alapján készült, aminek párja nincs. Új építésű lakás eladó Budapesten, a nyolcadik kerületben.

Aki ideköltözik, az nem fogja azt érezni, mintha be lenne zárva a négy fal közé. Nagy ablakok, tágas szobák és a zöldövezet mind együtt erősíti a kertvárosi jelleget. A homlokzatainak kialakítása kivételes, hiszen még a földszinti lakásokba is sok természetes fény került be. A belső udvarnak köszönhetően, igazán üdítően hat itt élni. A közterület akadálymentesített, szintén parkosított. A lakóházak kialakítása csak növeli a térérzetet. A mészkőborítású Cordia Fontana házban is új építésű lakásokat találunk. Elhelyezkedése miatt különlegesnek számít. Könnyen megközelíthető és a közelben egyetem, óvoda és egyéb intézmény is megtalálható. A Cordia City Garden talán, a főváros legnagyobb kertjével rendelkező társasház. Az új építésű lakások jó beosztásúak, nagyon jól bútorozhatóak. Az ideális méretű teraszokkal büszkélkedő Cordia Premier ház a Corvin sétány egyik büszkesége.

Egy mellékutcában kapott helyett, ahol még inkább élvezhető a csend. Nemcsak fiatal párok, pályakezdők választják ezeket a lakásokat, hanem idősebbek és akár a családosok is. Mindegyik társasház körül játszótér van kialakítva. Akik ragaszkodnak a belváros közelségéhez, de kertvárosi jellegű otthont keresnek, azoknak tudjuk ajánlani a Corvin sétány eladó lakásait.

További bejegyzések