Továbbra is vonzza a látogatókat egy érdekes barber shop az Erzsébet körúton

barbershop

Budapesten élsz és egy megbízható, minőségi férfifodrászatot keresel? Sok férfi van ezzel így. Nem csoda, hogy ki tudott tűnni a tömegből a G-cutz Barber Shop. Itt minden férfi, aki ezt a szalont választja, biztosan jó kezekben lesz. Az időpont foglalás is nagyon egyszerűen megoldható az interneten keresztül, pár mozdulattal, kényelmesen.

Ebben a rohanó világban ez mindenkinek óriási segítség lehet. Egy profi csapatból tudsz választani olyan embert, aki Neked a leginkább megfelel. Ha rövid a hajad, akkor nagyon fontos, hogy milyen lesz a stílusa. Ezt az átmenet adja meg, ami precízen lesz elkészítve, a fejed formájára gondosan ügyelve, az ára pedig csupán 4.800 Ft. Ha abba a kategóriába tartozol, aki a közepesen hosszú frizurát szereti, segíteni fogunk eldönteni, hogy melyik fazon illik az arcformádhoz a leginkább, hogy merre legyen fésülve.

Sok olyan férfi van, aki a klasszikus ollós hajvágást választja. Ezt is precíz, profi kivitelezésben kapod meg, így reggelente könnyen és gond nélkül tudod beállítani a jól megszokott frizurádat. Mindegy milyen szakállad van, hogy hosszú vagy csak közepes, esetleg borostás, egy biztos, hogy karakteresebb lesz a megjelenésed egy profi igazítás után. Ha ezt együtt kéred a hajvágással, akkor a stílusos külsőd garantáltan kifogástalan lesz. Ha nem vágysz másra csak egy sima szakálligazításra, az sem gond, hiszen itt minden lehetséges.

Természetesen a szakállvágást és festést is vállaljuk, mindezt minőségi festékkel végezzük, aminek a hatása körülbelül 2 hetet fog tartani, ezután tanácsos újra ellátogatnod hozzánk. Amennyiben nem volt bejelentkezés és úgy látogatsz meg minket, az sem olyan nagy baj, de ebben az esetben lehet, hogy várnod kell majd egy keveset.

Persze attól függ, hogy milyen napon jössz. Törekedj arra, hogy a hét első felében látogass el a szalonba, ezzel a várakozást nagy eséllyel megúszod. Nézz be hozzánk és hagyd, hogy a profi csapatunk kezelésbe vegye a hajadat és a szakálladat! Magabiztosan és elégedetten fogsz kilépni az ajtón, mert a külsőd olyan igazítást kap tőlünk, ami maximálisan illik az egyéniségedhez.

További bejegyzések