Tökéletes ízesítő a Monin szirup

Monin szirup koktélokhoz
Monin szirup koktélokhoz

A túlzott ivászat rendkívül káros az egészségre. Szerencsére egyre elterjedtebb az intelligens italozás. Az alkoholos italok fogyasztása már beivódott a különféle népek kultúrájába. Viszont érdemes a tradicionális termékek mellett, valami újat is kipróbálni.

Erre tökéletesen alkalmas a Monin szirup, ami egyedi ízesítésként szolgál. Azt már mindenki szabadom eldöntheti, hogy mibe szeretné belekeverni a javarészt gyümölcsös íz-világot képviselő Monin szirupokat. Aki igazi íz-élményre vágyik, annak mindenképp érdemes tennie egy próbát ezekkel a szirupokkal, mert kifejezetten az italok ízesítésére lettek kifejlesztve.

Olyan aromák és ízek közül lehet válogatni, mint a banán, ananász, citromos pite. De itt még nem ér véget a sor, hiszen akik bátrabbak, azok a bazsalikomos Monin sziruppal is tehetnek egy próbát.

Manapság már egy pillanat alatt rákereshetünk a koktélreceptekre az interneten. Éppen emiatt érdemes beszerezni valamelyiket a fent említett Monin szirupok közül. Többféle kiszerelés közül lehet választani. Kóstoló gyanánt, célszerű a 0,25 l változat mellett dönteni.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések