Teremtsen keleti hangulatot a garam masala fűszerkeverékkel!

garam masala fűszerkeverék
Garam masala fűszerkeverék

Az alapanyagok plusz ízesítők nélkül nem lennének annyira karakteresek. Hazánkban többnyire paprikát, sót és borsot használnak. Ugyanakkor ennél sokkal többfélét használnak a mediterrán emberek is, míg a keletiek még ennél is változatosabb ízeket kedvelnek.

garam masala fűszerkeverék kiemeli és finom ízt kölcsönöz az ételeknek. Az évszaknak megfelelően kaphatóak különfélék a zamatic.hu internetes felületén. Kukkantson be ide, ha felkeltette az érdeklődését a garam masala fűszerkeverék! A keleti konyha sokszor használja a kínai fűszerkeverékeket, amelyekben megtalálhatóak olyan különlegességek, mint a narancshéj, csillagánizs vagy édeskömény. Némiképp furán hangozhatnak ezek a felsorolt dolgok, ugyanakkor együtt igencsak finom ízt adnak az ételeknek.

A garam masala fűszerkeverék a legegyszerűbb alapanyagokat is feldobja, így akár csirkemellhez vagy másféle húsokhoz ajánlott. Ne feledje, hogy a Zamatic weboldalán számtalan más fűszer és finomság kapható, amelyeket figyelmébe ajánljuk minden kedves olvasónknak.

További bejegyzések