Télen, nyáron üvegkulacs

üvegkulacs
Üvegkulacs

Nagyon fontos napjainkban a környezetvédelem, ezért egyre több természetes alapanyagból előállított produktum jelenik meg a piacon. Legelőször is a káros műanyagoktól és a PET palackoktól kellene megszabadulnunk, helyettük pedig az üvegkulacs használatát előnyben részesíteni. Ezeknek a típusoknak nagyon sok előnyük van a műanyagokkal szemben.

Nem tartalmaznak mérgező anyagokat, szerves vegyületeket és teljesen BPA mentesek. A kulacsbolt.hu webáruház olyan üvegkulacs fajtákat is a rendelkezésünkre bocsájt, amelyek neoprén huzattal vannak ellátva, ami nemcsak kellemes tapintást biztosít, hanem rendkívüli designjával elegánssá teszi az üveget.

A neoprén anyagnak köszönhetően, az üvegkulacs hosszú ideig képes megtartani a beletöltött folyadék hőmérsékletét. Ez a tulajdonság igazán jól jön télen, amikor egy kis meleg teát vagy kávét viszünk magunkkal az utunkra. De egy forró nyári napon, ha fel akarjuk frissíteni magunkat picit, akkor is, hiszen néhány korty hideg víz csodákat tehet. Rendelje meg minél hamarabb az üvegkulacs tökéletes modelljét!

További bejegyzések