Szép lépcsőházi bejárati ajtók

bejárati ajtók
Bejárati ajtók

Otthonunk biztonsága rendkívül lényeges, ugyanakkor a nyílászárók esztétikus jellege is sokat számít a kiválasztásnál. Biztonságos és szép lépcsőházi bejárati ajtók megvételét kivitelezheti a krisbadoors.hu weboldalon megismerhető cégnél. Innen megfizethető áron vásárolhatja meg az Önnek leginkább tetsző terméket, amelyik bizonyosan rendkívül igényes, időtálló darab lesz.

Otthona nyugalmát élvezheti a hangszigetelt bejárati ajtók használatával és mivel betörésbiztos is a jellegük, ezért a hívatlan vendégek megjelenésétől sem kell tartania. Például a készleten lévő Herse Max Set biztonsági bejárati ajtók lapjai SOFT vagy SOFT PVC technológiával vannak gyártva, tömör MDF belső szerkezettel rendelkeznek, valamint 18 mm vastag furnér erősítéssel.

Nagyon jól mutatnak ezek a bejárati ajtók, ráadásul további kiegészítőket lehet hozzájuk vásárolni, mint kukucskálót, tölgy vagy rozsdamentes acél küszöböt, elektromos zárat, automata ajtótömítést, cilindert és cilindertartót. Több szín és árnyalat közül választhatja ki az optimális modellt.

További bejegyzések