Sokszor megfontolandó a háló kerítésre

háló kerítésre
Háló kerítésre

Sokakat nagyon zavar, teljesen érthető módon, hogy a szomszédok és a ház körül sétáló személyek könnyen belátnak a kertbe, teraszra. Szerencsére ezt nem kell megszokni, hiszen a problémára van megoldás. A bajból a kiutat a háló kerítésre jelenti. Ennek köszönhetően végre nem lesz szem előtt a medence és a család nyugodtan lubickolhat, napozhat és igazából azt csinálhat, amit csak akar.

A háló kerítésre egy egyre népszerűbb opció. A modern, UV-sugárzásnak is ellenálló szövettel a ház tulaja igazán hatékonyan tudja kizárni a kíváncsi tekinteteket, de akár a zavaró galambokat, verebeket és más, kárt okozó madarakat is egyszerűen távol tarthat ezzel az erkélyétől, teraszától vagy gyümölcsösétől.

Ezért is választják ezt olyan sokan, akik egy egyszerű megoldást keresnek. A háló kerítésre egy olyan lehetőség, amivel az ember több legyet üthet egy csapásra. Ezt gyerekjáték rögzíteni a már meglévő kerítésre vagy épp korlátra. Sőt, a tartozék vízszintesen kifeszítve is nagyszerűen alkalmazható árnyékolásra, terasz, erkély, medence vagy akár veteményes fölé.

A változatos felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, számtalan helyen lehet ezt látni. A háló kerítésre azért is tehető fel akadálymentesen, mert a méretre szabása nem igényel szakértelmet. Az is pozitívum, hogy a vágást követően ez nem bomlik és a hozzáadott UV stabilizátornak köszönhetően, több év garancia van a hálókra.

Jó tulajdonságokkal bír az erkély korlát takaró

Persze sokan döntenek egyéb kellékek mellett is. Mindenképp említést érdemel az erkély korlát takaró. A belatasgatlo.hu webshopban megvehető az Everly Platinum modern, dekoratív árnyékoló és belátás ellen védelmet nyújtó eszköz. Ez erkélyekre és persze teraszokra is tökéletes. A nagy ellenálló-képessége annak tudható be, hogy UV-védelemmel van ellátva, illetve a PVC bevonatú poliészter szálas felépítés is adott.

Az erkély korlát takaró egy rendkívül erős, hosszú élettartamú, modern stílusú belátásgátló, amit mostanság sok háznál meg lehet figyelni. A tartozék telepítése szintén gyerekjáték. A fűzőlyukak segítségével könnyen fel- és leszerelhető az erkély korlát takaró. Ehhez nem kell más, mint gumikötöző, kötöződrót vagy gyors kötöző.

További bejegyzések