Sokféle gluténmentes liszt vásárolható

gluténmentes liszt

A gluténmentes diétát sokan az egészségük megtartása érdekében választják, mások pedig kénytelenek, mert gluténérzékenységben szenvednek. Mindkét kategória tagjainak tudniuk kell, hogy többféle gluténmentes liszt létezik. Például a máriatövismag liszt rendkívül gazdag telítetlen zsírsavakban és élelmi rostban.

Mindenkinek ajánlott, aki szeret egészségesen táplálkozni, mivel a fogyasztásának számtalan előnye van. Ez a gluténmentes liszt kiváló hatással van az emésztésre, közismert a máj és epe méregtelenítő hatásáról. Tökéletesen alkalmazható immunerősítésre. A vegán étrendet követőknek kifejezetten ajánlott a gluténmentes tökmagliszt használata és fogyasztása.

Ennek kiemelkedően magas a fehérjetartalma, 8-féle esszenciális aminosav is megtalálható benne, szénhidrát- és zsírtartalma alacsony, ezért tökéletesen illik az alacsony energiatartalmú étrendekbe. Magas minőségű gluténmentes liszt rendkívül egyszerűen rendelhető a lisztmix.com webáruház termékpalettájáról. A prémiumkategóriás termékek nem is drágák.

További bejegyzések