Sokarcú Azzardo lámpák bármilyen lakásba

Azzardo lámpa
Azzardo lámpa

Minden otthonnak más és más a hangulata, ennek függvényében vannak kiválasztva többek között a lámpatestek is. Előfordul, hogy néhány évente másként szeretnénk látni a lakásunkat és a régit újra, más stílusura cserélnénk. Ha változatosság, akkor Azzardo lámpa, mert a gyártó kínálatában aztán tényleg minden helyzetre, igényre van megoldás.

Stílusukat tekintve a modern modellek vannak túlsúlyban, de akadnak azért elegáns, illetve klasszikus lámpák is. Ami a színeket illeti, nincs hiány: arany, barna, bézs, bronz, ezüst, fehér, fekete, piros, sárga és így tovább. A domináns anyagok alapján vannak alumíniumból, betonból, fából, fémből, kristályból, műanyagból, szövegből, üvegből készült termékek is az Azzardo lámpa felhozatalában.

Nem meglepő módon, mára a LED technológiás fényforrások száma a legnagyobb. Megtalálhatóak még a normál, halogén, energiatakarékos vagy éppen kompakt fénycsővel operáló típusok is a kínálatban, de számukat tekintve már inkább csak mutatóban vannak jelen. Hiába, a LED több szempontból jobb választás!

További bejegyzések