Salgópolc páratlan terhelhetőséggel

Rozsdamentes polcrendszer
Rozsdamentes polcrendszer

Az ipari raktáraktól kezdve, a kereskedelmi üzleteken át egészen a könyvtárakig, irodákig, bárhol használható. A Salgópolc prémiumminőséget testesít meg, legyen szó bármelyik változatáról.

A hatalmas és változatos választéknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modelleket. Ha egy korszerű és elegáns polcrendszer kialakítása a cél, akkor érdemes a festett típusok között válogatni. Ezek nemcsak jól néznek ki, hanem remekül bírják a strapát.

Jogos a kérdés, hogy mégis mit kell kibírjon a Salgópolc, ha összeszerelés után csak ugyanott áll? Egy raktárhelyiséget a helykihasználás érdekében, szükség szerint, gyakran át szoktak rendezni.

Ehhez szét kell bontani, majd ismét össze kell állítani. Ezt követően változó súlyú terhelést kell kiálljon. Soha nem inoghat meg egyetlen szerkezeti elem sem, mert ez az egész polcrendszer összedőléséhez vezethet. Azért, hogy ilyen soha ne következzen be a Salgópolc esetében, csak és kizárólag minőségi alkatrészek kerülnek felhasználásra.

További bejegyzések