A Salgó polc anyaga garancia a minőségre

Salgó polc anyaga

Iroda vagy raktár berendezése alkalmával, komoly gondot kell fordítani a bútorok, tároló rendszerek minőségére. A Salgó polc anyaga garantálja az egyszerű használatot, könnyű összeszerelést és a jó teherbírást.

Ezek a polcok fémből készültek, festett vagy horganyzott felületi kezeléssel vannak ellátva, ezáltal ellenállnak az oxidációnak, így rozsdamentes marad a szerkezet. Nem utolsó szempont az sem, hogy a fém polcrendszereket könnyen lehet tisztítani.

A kisebb anyagköltség révén még olcsóbbak is, mint a fából készült változatok. Megvásárolhatóak csavaros és csavarmentes (dexion Salgó polc) kivitelben. Az összeállítása egyszerű, ha azt a vásárló szeretné elvégezni, a cég pontos útmutatást ad az egyes elemek beépítéséről.

Ezek a polcok háztartási és ipari célra egyaránt megfelelnek. A Salgó polc anyaga nagy teherbírást biztosít, alkalmassá téve a szerkezetet például gumiabroncsok vagy egyéb súlyos dolgok tárolására. Ha nagyobb terhelésnek lesznek kitéve, speciálisan méretezett elemek lesznek szükségesek.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések