Roll up rendelés minden méretben, valamint kedvező árakon

rendelj minden méretben kedvező árakon
Rendelj minden méretben kedvező árakon

A roll up egy olyan kivételes marketingelem, amit mindenképpen érdemes felhasználni. Általában olyan cégek szoktak élni a benne megbújó potenciállal, amelyek rendszeresen tartanak előadásokat a termékeikkel, szolgáltatásaikkal kapcsolatban vagy expókra, vásárokra járnak. Amennyiben szükség lenne több eltérő típusra, akkor csak annyi a dolgod, hogy rendelj minden méretben kedvező árakon a kínálatunkból!

A profi-reklam.hu felületen megtalálod a teljes felhozatalt, ami a rendelkezésre áll. Jelenleg 8 fajtából válogathatsz. Az árak tartalmazzák a szerkezetet és a hordtáskát is, így a költségek máris kedvezőbben festenek. Bátran rendelj minden méretben kedvező árakon kimondottan csak nyomatot! Amennyiben már van állvány, akkor adott a lehetőség, hogy ezt mellőzve készítsük el a grafikát.

A pontos részletek megtárgyalásáért keresd fel a szakembereinket az elérhetőségeinken és egyeztess velük! Ne fogd vissza magad, rendelj minden méretben kedvező árakon és gondoskodj róla, hogy bárhová is mész öregbíteni a céged hírnevét, ott lesz veled egy vagy több rull up, ami segít ebben!

További bejegyzések