Profi munkavégzést biztosít a Felco metszőolló

Felco metszőolló
Felco metszőolló

Az elszáradt gallyak eltávolítása vagy éppen a nyíló virágok levágása a megfelelő eszközök használatával gyorsan és hatékonyan végezhető el. Ebben a kategóriában a Felco metszőolló kimagasló teljesítményt tud nyújtani. Az egyedi termékek között van olyan kivitel, amit kimondottan azért hoztak létre, hogy a levágott virágokat egy menetben meg is tartsa.

A cut & hold, azaz „vág és tart” rendszernek hála, miután megtörtént a tőről való eltávolítás, a pengék között megtartható a száll egészen addig, amíg az át nem lesz adva a következő munkafázisnak. Rózsák vágásánál kimondottan hasznos ez a funkció. A 4C&H Felco metszőolló ugyanakkor nem csupán ebben az egy dologban jeleskedik.

Rendkívül kényelmes fogást biztosít, ami még a folyamatos feladatvégzés ellenére sem teszi kényelmetlenné az alkalmazását. A pengék könnyűfémből készülnek. A kicsi súly és puha markolat tökéletes kompozíciót alkot. A Felco metszőolló továbbá szabályozható nyílással rendelkezik. A különböző részei pedig könnyen cserélhetőek. Ez valóban professzionális eszköz!

További bejegyzések