Prémium minőségű sávroló hosszú élettartammal

Premium minosegu savrolo
Prémium minőségű sávroló

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a nyári napsugarak beáramolnak az ablakon és felforrósítják a szobát. Éppen ezért, még a forró évszak beköszöntése előtt tennünk kell valamit a probléma megelőzése érdekében.

A prémium minőségű sávroló hatékony megoldást jelent, hiszen útját állja a napsugaraknak. Könnyedén használható, hiszen nagyon egyszerű a kezelése. A textil igazán igényesen néz ki, ezért az otthonunk méltó dísze lehet.

Gyorsan beletekerhető a tokszerkezetbe, ezért nem foglal sok helyet akkor sem, amikor éppen nincs rá szükségünk. A prémium minőségű sávroló sötétítő, illetve a fényáteresztő csíkjainak a szabályozásával mi dönthetjük el, hogy mennyi napfényt engedünk be az otthonunkba. Ez a megoldás szinte bármelyik otthonban megállja a helyét.

A rögzítése a mennyezeten vagy az oldalfalon kivitelezhető. Azt is eldönthetjük, hogy tokozott vagy tokozatlan formában vásároljuk meg. Amennyiben érdekel minket a prémium minőségű sávroló sötétítő, látogassunk el a duelle.hu weboldalra, ahol most is bőséges készletből válogathatunk!

További bejegyzések