Prémium medence különleges felszereltséggel

Premium medence
Prémium medence

Sokféle tulajdonság alapján lehet egyes termékeket exkluzív minőségűnek nevezni. A Magiline vállalat prémium medence választékának darabjait, többek között a felszereltségük, valamint a beléjük fektetett innováció teszi kiemelkedően magas minőségűvé.

Náluk olyan speciális eszköz is vásárolható, mint az ellenáramoltató, aminek köszönhetően a medence lényegesen nagyobbnak fog látszani a valós méreténél és egyes típusai még hidromasszázsként is képesek működni.

Tovább fokozhatja az élvezetet a lépcsőbe épített pezsgőfürdő, ami 5 hidrojet vízsugárral és teljesítményszabályozóval is felszerelhető. Akinek a kertjében prémium medence található, az a luxusélményt nemcsak nappal, hanem a hűs nyári estéken is élvezni szeretné.

Ilyenkor hasznos lehet a víz alatti világítás, amiből a Magiline medencéknél minimum 1 szett tartozék, de ez tovább bővíthető, illetve igény szerinti színekben rendelhető. Sőt, a prémium medence kiválasztásakor Neolight Color is igényelhető, ami 11 színt és 7 különböző animációt képes megjeleníteni.

További bejegyzések