Pótoljuk gyorsan az ülésfoglaltság érzékelő rendszert

Gyakran hasznos a jól működő ülésfoglaltság érzékelő
Gyakran hasznos a jól működő ülésfoglaltság érzékelő

Az ember biztonsága mindig is az elsődleges a gépkocsigyártók számára. Ezért hatékonyan működő ülésfoglaltság érzékelő készülékeket szerelnek be a járművekbe. Sajnos azonban semmi sem lehet tökéletes. Nem kizárt ugyanis, hogy egy hirtelen mozdulat, egy nagyobb terhelés tönkreteszi a felszerelést, ami az utas oldali ülés matraca alá van beillesztve.

A baj még nem is ez, hanem hogy ilyenkor a teljes biztonsági rendszer leáll, és nem nyílik ki egyik légzsák sem. Mivel az ülésfoglaltság érzékelő sérülésnek könnyen kitett helyen van, a tervezők felkészültek az esetleges gyors és hatékony pótlásra. Az interneten megrendelhető olyan kiegészítő rendszer, ami arra hivatott, hogy pótolja a hibás egységeket.

Mindössze pár perc alatt beszerelhetők ezek a helyettesítők, és máris újra biztonságban érezhetjük magunkat. Ne hagyjuk, hogy az ülésfoglaltság érzékelő meghibásodása korlátozzon minket a közlekedésben, hanem akár egy-két nappal a baj felmerülését követően már ugyanúgy kocsikázzunk, mintha semmi sem történt volna!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések