Pólónyomás Budapesten pár napon belül

pólónyomás budapest
Pólónyomás Budapest

Az A.A.Miller Szitanyomda különböző, személyre szabott termékek megrendelését kínálja az ügyfeleknek. A pólónyomás Budapest és az ország egész területén keresett szolgáltatás. Éppen ezért nálunk megtalálhatóak a különféle méretben és színben elérhető, egyedi férfi és női ruházati termékek. Ha kiváló minőségű és speciális trikóra van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Lehetőséget szolgáltatunk arra, hogy a saját rajz vagy fénykép alkalmazása révén megmutassa a fantáziáját!

Szeretné saját márkás egyenruhába öltöztetni az alkalmazottait? A pólónyomás Budapesten segít ebben. Csak ki kell választania a megfelelő méretet, a színt és a logó gyorsan, hatékonyan, olcsón jelenik majd meg a felületen. Szeretné egy szokatlan ajándékkal meglepni a focirajongó barátait? Küldje el nekünk a kedvenc játékosuk képét és vezetéknevét, a következő meccset pedig már abban nézhetik végig! A pólónyomás Budapest ezen cégénél speciális szitanyomás technológiával készül, így a felirat nem reped, nem fakul, és a mosásnak is ellenáll.

Fényvisszaverő láthatósági mellény feliratozás és logózás

Vigyázat – ember az úton! A láthatósági mellény feliratozás a vállalatok felelős hozzáállásának egyik legfontosabb alapfeltétele. Az útépítők, a mentősök és mindenki más észrevehetősége, akiknek az életében az extrém körülmények csak egy szokásos munkanapot jelentenek, a biztonság fontos tényező. Amíg a promó termékekként használt ruhák simán egyszínűek, addig a jelzőruhák nyilvánvalóan természetellenesen világosak.

A narancssárga, sárga vagy halványzöld színű láthatósági mellény feliratozása után, még a borús napokon sem fog beleolvadni a háttérbe, vagyis a fényvisszaverő elemek a veszélyes körülmények között dolgozó személyeket még a sötétben is észrevehetővé teszik. A fokozott láthatóságot biztosító jelző ruházatra vonatkozó követelményeket munkavédelmi előírások szabályozzák. A láthatósági mellény feliratozás eredményeként, a munkavállaló a leginkább megfelelő vizuális megjelenítési eszközt öltheti magára, amit magas színtartósság jellemez és nem igényel komplex ápolást.

További bejegyzések