Összetett feladatokra képes a Fibaro Home Center 3 Lite

Fibaro Home Center 3 Lite
Fibaro Home Center 3 Lite

A biztonság és kényelem azok az alapvető feltételek, amelyeknek a meglétéért mindenki igyekszik sokat megtenni. Mivel a napunk jelentős részét töltjük munkával, ezért alapvető elvárás, hogy hazaérkezve már ne legyen szinte semmi dolgunk. A Fibaro Home Center 3 Lite olyan kivételes vezérlő, ami az okos otthon szíve és lelke.

A feladata, hogy begyűjtse az érzékelőkön keresztül a szükséges adatokat, majd azokat feldolgozva kiossza a megfelelő parancsokat. Jelentős előnye, aminek hála közkedvelté vált az a Fibaro Home Center 3 Lite, hogy az ahhoz tartozó rendszereken túl, más gyártók termékeinek üzemeltetésére is képes. Ennél fogva, a már meglévő okos eszközöket nem kell feltétlenül lecserélni, mert azok beintegrálhatóak a rendszerbe egyszerűen.

A pontos műszaki leírást megtaláljuk a smartandhome.hu weboldalon. A Fibaro Home Center 3 Lite intelligens tévéket, termosztátokat, radiátorszelepeket, médialejátszókat, valamint riasztó- és megfigyelő rendszereket tud kezelni. Ha szeretnénk az életünket egyértelműen jobbá tenni, akkor erre most itt van a remek lehetőség, amit érdemes megragadni.

További bejegyzések