Örök kedvenc a hátizsák

hátizsák

A táskakészítő cégek állandóan kísérleteznek a dizájnt illetően, de bizonyos modellekhez mindig visszatérnek. Az egyik ilyen a hátizsák, ami igazi favorit úgy a férfiak, mint a nők körében. A mai modellek pedig annyira izgalmasak, praktikusak vagy éppen színesek, hogy nem is lehet egyetlen darabbal beérni.

A hihetetlenül kényelmes típus óriási szabadságot nyújt a viselőjének. Csak felcsapja a hátára vagy a vállára és már indulhat is. A kezek szabadon maradhatnak, a súlypont a háton van, így nem csoda, hogy olyan közkedvelt. A hátizsák minden szempontból univerzális kiegészítő. Kezdetben inkább a kirándulásokhoz, túrázásokhoz vagy sporteszközök szállítására használták, de ma már olyanok is bőven akadnak, amiket a legelegánsabb eseményekre is fel lehet venni. A hátizsák szinte bármilyen anyagból készülhet.

A vászon és poliészter mellett, itt vannak a vagány bőr vagy műbőr változatok, de ma már mindenféle textilből láthatunk hátitáskát. A legszebb modellek pedig most is a taskam.hu webáruházban találhatóak meg.

További bejegyzések