Öntapadós fólia bútorra, rengeteg színben

öntapadós fólia bútorra

A fenntarthatóság jegyében, egyre többen döntenek amellett, hogy a berendezési tárgyakat inkább felújítják, mint kidobják. Az öntapadós fólia bútorra pedig partner ebben. Az itt-ott hibás bútorokat vagy régi dizájnú darabokat nem kell kidobni, hanem teljesen új köntösbe bújtatni.

Nem is gondolnánk, hogy a bútortapéta segítségével milyen csodákat alkothatunk rövid időn belül, kevés pénzből, nagy felfordulás nélkül. A színek tekintetében nincs határ, ráadásul matt és fényes változatok között is válogathatunk. Az öntapadós fólia bútorra használata egyszerű, felhelyezése nem igényel szakembert. Nehézfémtől és oldószertől mentes diszperziós ragasztó alkalmazásával készül, így abszolút felhasználó- és környezetbarát.

Dekorálhatunk vele bútort, ajtót, asztalt, szekrényt, de még csempét, zuhanyfülkét és üvegfelületet is. Az öntapadós fólia bútorra nem véletlenül egyre jobban elterjed. Szinte kizárólag jó tulajdonságokkal rendelkezik. Praktikus, olcsó, egyszerű a használata, tehát mindenképpen megér egy próbát.

További bejegyzések