Önnek is segítségére lehet a Synology NAS

Synology NAS
Synology NAS

A korszerű mobiltelefon-tulajdonosok pontosan tudják, sokszor igen nagy gondot okoz az, hogy egyes fajtákon alig fér el száz, kétszáz magas minőségű kép. Ez a minimális tárhely miatt van, amiért egyértelmű, szükségessé válik a Synology NAS, az a berendezés, amelyik ennek a gondnak biztonságos módon véget vethet.

Mindenki tudja, hogy ez egy megbízható és profi tároló eszköz, amelyiken nyugodtan helyet kaphatnak a mobilra nem férő filmek, prezentációk, képek és egyéb dokumentumok is. Azonban sokan nem is tudják, hogy a legfontosabb adottságok közé tartozik a komfort. Ez azért van, mert a Synology NAS a biztonságosan tárolt filmeket temérdek, sokak által használt, elismert médialejátszók, illetve a Smart TV készülékek is gondmentesen képesek megjeleníteni.

Sőt, az Apple gyártotta IPhone, IPad és IPod is garantálja a sikert a beépített iTunes médiaszervernek köszönhetően. Nem szabad elfelejteni a Torrent programot használókat sem, akik három kattintással beállíthatják az eszközt. Ezen előnyök miatt annyira elterjedt a Synology NAS.

További bejegyzések