Nincs lehetetlen az Avadvice csapatával

Avadvice - mindenre megoldás
Avadvice – mindenre megoldás

Volt már olyan rendezvényen, ahol csak ámult-bámult, amikor látta, hogy milyen különleges technikai megoldásokat alkalmaztak? Ha volt már ilyen tapasztalata, akkor valószínűleg az adott rendezvényen az Avadvice Kft. csapata volt megbízva a technikai eszközök kölcsönzésével és kezelésével.

Náluk ugyanis a minőség, a fejlődés, az elkápráztatás alap, céljuk, hogy ne csak szimplán teljesítsék az ügyfél elvárásait, hanem felül is múlják azt. Egyik legkedveltebb dekorációs elemük például a vízfal illetve a vízfüggöny vetítés. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy nagy szabad vízfelületet hoznak létre, amire aztán projektorral vagy lézerrel lehet vetíteni akár állóképeket, akár videókat. Lehet alkalmazni egyszerű dekorációs elemként, de akár egy előadás szemléltető anyagaként is alkalmazható.

Mivel gyakorlatilag egy egyszerű vízfalról van szó, így ki is kapcsolható, ha éppen úgy adódik, hogy az adott helyet valami másra is fel szeretnék használni. Ha Ön is hasonló profi elemeket szeretne alkalmazni egy rendezvényen, keresse bizalommal az Avadvice Kft. szakembereit!

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések