A Nike Hypervenom Phantom számos előnye

Nike Hypervenom Phantom

A Nike már oly sokszor bizonyította, hogy az egyik legkiválóbb sportfelszereléseket biztosító brand, hogy az emberek a márka nevének hallatán, egyből a magas minőségre gondolnak. Pár évvel ezelőtt jelent meg a Nike Hypervenom Phantom nevű lábbeli, amelyik a hobbi, amatőr és profi sportolókat is egytől egyig levette a lábáról.

Ez nem is meglepő, ugyanis számtalan előnnyel rendelkezik. A Nike Hypervenom Phantom egyik pozitívuma, hogy ultrakönnyű, nagyon erős Flywire-szálakkal rendelkeznek, amelyik kiemelkedő rögzítést biztosítanak. Emellett nem maradhat ki a jó tulajdonságok sorából a Hyper-Reactive talp sem, amelyiknek rugalmas elülső része dinamikus, mégis stabil.

Ez teszi lehetővé a gyors befutást vagy irányváltást. A Nike Hypervenom Phantom rúgófelületének kimagaslóan dinamikus textúrája segít optimalizálni az elrúgási sebességet. Amit pedig tényleg mindenki dicsér a Nike Hypervenom Phantom cipőnél, az a külső oldal V alakú stoplimintázata, amely tökéletes tapadást biztosít a gyorsuláshoz, a fékezéshez és az oldalirányú befutásokhoz is.

Print Friendly, PDF & Email

További bejegyzések