Nagygombos telefon szinte minden boltban

Nagygombos telefon időseknek
Nagygombos telefon időseknek

Manapság egyre inkább kezdenek elterjedni az olyan telefonok, amelyeken nincsenek gombok és minden érintőképernyős. De mi van azokkal, akik a régi gombos készülékeket szeretik? Nekik ott van a nagygombos telefon.

A nagygombos telefon nagyrészt ugyanazt tudja, mint a gomb nélküli testvére, azzal a kivétellel, hogy nem a képernyőt kell simogatni, hanem a gombokat kell nyomni. Mivel sokan csak telefonálásra és üzenet küldésre használják a mobilt, így nekik ez a modell teljesen jó lesz.

Ugyanúgy lehet vele telefonálni és még olcsóbban is hozzá lehet jutni. Ez a fajta készülék nem annyira elterjedt a fiatalabb generációk között, így ezt nem is nekik tervezték. Az idősebb generáció, mivel úgysem foglalkozik a modernebb, internetes dolgokkal, így nekik a nagygombos telefon kitűnő választás lehet.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az idősek nem használhatnak érintőképernyős telefonokat, szimplán csak azt, hogy nekik valószínűleg érthetőbb lesz a nagygombos telefon használata. Ilyen készülékhez szinte már minden boltban hozzá lehet jutni.

További bejegyzések