Műszempilla opciók a KozmetikaStudio oldalán

Műszempilla a KozmetikaStudio.hu-n

Sokat bajlódik a szempilláival és mégsem úgy néznek ki, mint ahogyan szeretné? Már mindenféle csoda-terméket kipróbált, ami hosszabb, dúsabb, íveltebb pillákat ígért, de úgy érzi, nem ez az igazi megoldás? A KozmetikaStudio.hu-n megtekinthet egy olyan alternatívát, amivel hosszútávra szerezhet igéző tekintetet.

Ebben a kozmetikai szalonban 3D, 4D és 6D műszempillákat is rakathat, amelyeket a saját pilláira egyenként ragasztanak fel. A soros műszempillákkal ellentétben, ezek sokkal természetesebb hatást keltenek és több ideig élvezheti a végeredményt. Az első kezelés után csak pótlásra kell majd járnia, ugyanis csak a saját pilláival egyszerre fognak leesni a pótszálak, amelyeknek az életciklusa így körülbelül 2 hónap lesz.

A KozmetikaStudio.hu-n megismerheti a három eljárás közötti különbséget és képek alapján eldöntheti, hogy melyiket érzi a legközelebb az Ön elképzeléseihez, stílusához. Ha pedig sikerült választani, akkor a KozmetikaStudio.hu-n máris foglalhat egy időpontot, hogy minél hamarabb az a kép nézzen vissza a tükörből, amire mindig is vágyott.

További bejegyzések