Műszempilla az igéző tekintetért

műszempilla

Dús és hosszú pillákra minden hölgy vágyik, hiszen kihangsúlyozzák az arcot. A műszempilla típus szerint két nagy csoportba sorolható, ami az alkalmi és a tartós. Az előbb említett csak néhány órán keresztül marad fenn. A felhelyezése és a leszedése nagyon egyszerű.

A tartós több héten keresztül szép marad. Tincsekből tevődik össze, amelyek eltérő méretűek. A felragasztásnál oda kell figyelni a helyes sorrendre, ellenkező esetben nem lesz jó az eredmény. Pozitívumként meg kell említeni, hogy 2-3 hétig a helyén marad. Napjainkban a szálas műszempilla igencsak közkedvelt, ami nem véletlen. Az eltérő méretű és hosszúságú szálak fixálása egyenként történik. A kivitelezést kozmetikus végzi, hiszen szakértelemre és precizitásra van szükség. Akár 3-4 hétig is esztétikus maradhat.

Idővel néhány szálat biztosan el fog veszíteni, viszont nem kell kétségbeesni, hiszen azok könnyen pótolhatóak. A műszempilla leggyakrabban állati szőrből, emberi hajból, tollból, poliészterből, vagy más szintetikus szálakból készül.

További bejegyzések