A motoros redőnyök luxus körülményeket biztosítanak

Motoros redőnyök
Motoros redőnyök

Az egyre fejlődő technológia magasabb komfortot és luxust biztosít az emberiségnek. Manapság már azon sem kell fáradoznunk, hogy besötétítsünk a szobában, elég felemelni a távirányítót, és a redőny már ereszkedik is lefelé. A motoros redőnyök nemcsak kényelemmel szolgálnak, hanem energiatakarékosak is. Hőszigetelést biztosítanak, így sokat lehet spórolni mind a fűtési, mind a hűtési kiadásokon.

Ezenkívül védnek a nap, a viharok, sőt, a betörők ellen is, hiszen kívülről nem lehet őket felnyitni. A motoros redőnyökhöz, természetesen, áramellátás szükséges. A fel-leengedést nem csupán távirányítóval lehet szabályozni, hanem egy kapcsolóval is, amit a falra kell rögzíteni. Ez utóbbi úgy működik, mint egy átlagos villanykapcsoló: ha felkapcsoljuk, akkor a redőny felemelkedik, míg ha le, akkor nyilvánvalóan leereszkedik.

A motoros redőnyök előre beprogramozhatóak, ha nem is tartózkodunk otthon. Ha szeretnénk, hogy leereszkedjen délben, amikor az erős nap égeti virágainkat, nem kell hazaugranunk, mert ez az okos eszköz elboldogul egyedül is.

További bejegyzések